Ben je een kei in relaties opbouwen en onderhouden? Dan is dit jouw kans om dat talent vol te benutten. In een boeiend traineeship van  1 a 1,5  jaar leer je alles over onze organisatie, verzekeringen en sales. Met intensieve opleidingen, coaching en on-the-job training van ervaren collega's.

Zo bereiden we je voor op een job als account manager voor non-life verzekeringen bij VIVIUM. Eén van de merken van de P&V Groep.

Wat doet een account manager bij VIVIUM?

Een eerlijke bescherming voor onze klanten? Dat lukt alleen met de beste makelaars. En daar zorg jij als account manager voor. Door in jouw regio een netwerk uit te bouwen en te beheren. Door hen te informeren, adviseren en met hen mee te denken. Over onze producten, acties of hoe ze hun rendement kunnen verhogen. Kortom, een vertrouwenspersoon die hen en ons helpt groeien.

Wat verwachten we van jou?

  • Je master is een prima basis voor je carrière. Eerste werkervaring in sales mag, maar hoeft niet. En je hebt een behoorlijke kennis van een tweede taal.
  • Verandering schrikt je niet af. Integendeel! Een nieuwe regio? Nieuwe richtlijnen? Nieuwe relaties? Je past je altijd en overal makkelijk aan.
  • Je wil steeds beter te worden in je job en iedere dag bijleren. Een non-stop bezigheid met een business die aan een razend tempo blijft evolueren.
  • Je bent sociaal sterk. Dat betekent dat je vlotjes kan netwerken, presenteren, onderhandelen en verbinding maken. 

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een business die blijft verrassen. Want nieuwe technologieën bieden nieuwe mogelijkheden. Maar ook nieuwe risico's waarvoor... juist, verzekeringen nodig zijn.
  • Een traject van twee jaar waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. Als expert en als professional. Dankzij top-opleidingen, coaching en natuurlijk on-the-job begeleiding.
  • Een mooi loonpakket met alles wat je nodig hebt om je job te doen . Maar ook een moderne werkomgeving, toffe collega's en flexibele uren.

Soliciteer nu

Grijp je kans en solliciteer vandaag nog voor ons Account Manager traineeship

 

 

"Hier haalde ik een Prince2"

- Jens

 

"Verzekeringen is superdivers"

- Morgane

 

"Digitalisering en technologie"

- Laurent